Vindt een Chacowood dealer bij u in de buurt.

Een dealer van Chacowood zoekt u eenvoudig op. Vul uw eigen postcode in en geef hoeveel kilometer wilt reizen om een dealer te bezoeken.

Wij werken met geautoriseerde parket specialisten die weten waarover zij het hebben. Zoek een dealer bij u in de buurt en stel uw vraag of stap eens binnen om Chacowood te bekijken. Verspreidt over Nederland hebben we een aantal verkooppunten. Bekijk daar uw nieuwe ChacoWood vloer. Zij kunnen het ook vakkundig bij u thuis installeren. Sommige ChacoWood vloeren zijn geschikt voor gebruik op vloerverwarming. Vraag naar de voorwaarden.

Kennis van zaken

Wij hechten grote waarde aan een volledig en eerlijk verhaal. Een Chacowood vloer gaat een leven lang mee. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Een echte Chacowood vloer draagt zelfs bij aan het verhogen van de waarde van uw woning.

Een Chacowood vloer wordt in de loop der jaren alleen maar mooier. Bij onze dealers krijgt u een eerlijk antwoord op uw vragen. De dealers vertellen u graag alle ‘ins en outs’ van een Chacowood vloer, want het zijn houtmensen in hart en nieren.

Dat is ook de reden dat zij Chacowood Dealer zijn en deze mooie houtsoorten kunnen tonen in de showroom. Ze kunnen de vloer professioneel installeren in uw woning.

Parket in een appartement, kan dat wel?

Ook in een appartementencomplex kunt u prima een Chacowood vloer laten installeren. Met de juiste ondervloer, die voldoende contactgeluid dempt, is dat zeker mogelijk. Onze dealers kunnen u hier in adviseren.